oktober 11

Boekjes-allergie

Vorige week begon het weer. De start van mijn Cave groep. (Voor wie niet weet wat dat betekent: Cave staat voor Catechisatie – Vereniging als gecombineerde vorm.)

Eerst maakten we een rondje waarin iedereen een gekke eigenschap van zichzelf noemde. Gekke dingen genoeg in mijn groep, maar de leukste was toch wel: ‘Ik lach altijd heel hard, maar dan zonder geluid’.

Daarna maakten we een rondje met wensen voor het komende seizoen: wat wil je wel en wat wil je niet?

‘WIJ WILLEN NIET UIT EEN BOEKJE WERKEN!’allergie Boekjes zijn stom, boekjes zijn saai. We willen gewoon met elkaar praten en discussiëren, filmpjes kijken en spellen doen waardoor we veel over God leren.’

 

Nou, dat is dan weer duidelijk. De grap is dat ik nooit met boekjes werk, maar wel uit het boekje.

Zo kan ik ook dit jaar vast de boekjes- allergie vermijden, en tóch veel over God en Zijn liefde vertellen. Tenminste…. dat hoop ik, want vanavond praten we erover of God wel bestaat.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone


Copyright Jose Korsaan © 2014.

Posted 11 oktober 2017 by admin in category Algemeen